Esiintyjät

Ensi kesänä Juhlaladolla nähdään:

Pe: Avaruusasema, Inariveljet, Panssarijuna, Lada Nuevo sekä Räjäyttäjät.

La: Faarao Pirttikangas & Kuhmalahden nubialaiset, Litku Klemetti ja Tuntematon numero, Laura Moisio, Eino Kielteinen, Paikallinen Ryhmä, Deadneck, Paleface ja Huolestuneet kansalaiset.

Lauantain aamupäivässä luvassa myös Lasten Kontufolk! Lisää esiintyjiä ja muuta ohjelmaa julkistetaan kevään mittaan. 

Kirsi Pitkänen: Kupla

Kupla on vuorovaikutteinen ja improvisaatioon pohjautuva performanssi, joka haastaa, härnää ja hämmästyttää katsojaansa. Sen ensiesitys oli Shanghain maailmannäyttelyssä 2010, jossa Pitkänen edusti Suomea ja esiintyi artistioppaana 2kk ajan.

Lue lisää...

Kuvaaja: Luz Scherwinski

VHS-klubi

”Telkkarit pystyyn!” on tamperelaisen VHS-klubin tunnuslause, jota pyritään soveltamaan kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Klubi on tehnyt yhteistyötä mm. Räjäyttäjien, Keltaisen talon, Höstfestin ja karaoken kanssa. Koskaan ei tiedä missä kohtaan mennään metsään.

Lue lisää...

Kuvassa VHS-klubi vaeltaa Birgitan polulla telkkareiden ja aggregaatin kanssa.

Avaruusasema

Avaruusasema on eteläkarjalaislähtöisistä kokeneista ammattimuusikoista Ville Walleniuksesta, Heikki Pöyhiästä, Roy Heinosta, Pekka Rannasta ja Mikko Kupiaisesta koostuva superkokoonpano

Lue lisää...

Runoilija Juho Nieminen

Juho Nieminen on joutsenolainen runoilija ja lavarunousaktivisti. Hän on julkaissut neljä runokirjaa ja voittanut useita Poetry Slam -kisoja Helsingissä.

Lue lisää...

Inariveljet

Inariveljet (Keskitalo, Lind, Alanko ja Kankaanpää) loitsuaa ilmoille vähäeleistä ja toisteisuudessaan hypnoottista musiikkia, jossa pohjoisen viileä kansanmusiikki lyö kättä syvän etelän bluesin kanssa. Inariveljet on juuri sellaista arkaaista hypnobluesia, joka on kuin tehty Juhlalatoon.

Lue lisää...

Panssarijuna

Helsingistä Konnunsuolle puksuttava Panssarijuna on trauma bluesia soittava yhtye, jonka musiikissa kuuluu blues, country, punk, folk ja rillumarei.

Lue lisää...

Runoilija Juho Kuusi

Juho Kuusi on lavarunouden kaksinkertainen suomenmestari, jonka tekstit sijoittuvat räpin ja spoken wordin välitilaan. Hänen esityksiään leimaa henkilökohtaisuus, kantaaottavuus ja musta huumori.

Lue lisää...

Lada Nuevo

Lada Nuevo on Siperian Novosibirskistä vuonna 2011 liikkeelle lähtenyt karavaani, jonka tundran tuulet ovat kuljettaneet kohti länttä ja toiveikkaampaa tulevaisuutta.

Lue lisää...

Lada Nuevo

Räjäyttäjät

Jukka Nousiaisen, Mikko Siltasen ja Alex Reedin muodostama Räjäyttäjät pamahti suomalaiseen musiikkikenttään vuonna 2011.

Lue lisää...

Aamiaisklubi (Konnunsuon Baarilla klo 14 asti)

Juhlaladolta noin kilometrin päässä sijaitsevassa legendaarisessa Konnunsuon Baarissa järjestetään Aamiaisklubi lauantaina klo 10-14. Aamupalan ja levymusan ohella klubin ohjelmaan sisältyy paneelikeskustelua ja elävää musiikkia. Klo 11.30-12.30 runoilija Juho Nieminen virittelee ympäristöaiheista keskustelua yhdessä luomuviljelijä Juuso Joonan ja taiteilija Antti Majavan kanssa. Klubin päättää Jukka Nousiaisen soolokeikka! Klubille on vapaa sisäänpääsy, mutta aamiainen kustantaa 5 euroa.

Lue lisää...

Ambient & jooga (Juhlaladossa)

-kaksi virtausta yhdessä
Lauantaina aloitetaan päivä lempeällä ambient –musiikin virtauksella, joka alkaa liikuttamaan kehoasi. Pienellä liikkeen ja hengittämisen yhdistelemisellä heräämme uuteen festaripäivään! Musiikkia liikuttaa Dj NoCTRL ja kehoa Mia Moilanen.

Lue lisää...

Laura Moisio

Folkia, bluesia, countrya ja vanhaa iskelmää kappaleissaan sekoittava tamperelainen Laura Moisio saapuu Kontufolkiin duona yhdessä kitaristi Lauri Myllymäen kanssa.

Lue lisää...

Vastarannan teatteri

Lappeenrantalaisen Vastarannan teatterin improesitys.

Lue lisää...

Eino Kielteinen

Helsinkiläisen Eino Kielteisen taustalta löytyy oman kylän poikii. Yhtyeen keulilla häärii joutsenolaislähtöinen Lehtosen Jakke, ja rytmiryhmän Juho Karhu & Mikko "Neuppa" Neuvonen ovat kotoisin Lappeenrannasta. 

Lue lisää...

Paikallinen Ryhmä

Tähdet eivät yleensä viihdy yksinään taivaalla, eivätkä galaksitkaan tee tässä asiassa poikkeusta.

Lue lisää...

Yhteisrummutus

Rummut soi!! Lähde mukaan yhteiseen rumpujamiteluun! Oma soitin matkassa on hyvin sallittua.

Lue lisää...

Deadneck

Deadneck – Joutsenon fuzz-kultin vahvistukset tunnetaan isoista sekä muhjuisista särövalleista, joita korostavat heleän raspiset blues-tulkinnat.

Lue lisää...

Deadneck

Vastarannan teatteri

Lappeenrantalaisen Vastarannan teatterin improesitys.

Lue lisää...

Faarao Pirttikangas ja Kuhmalahden Nubialaiset

Varpaisjärveläislähtöisen mutta sittemmin tamperelaistuneen Pekka "Faarao" Pirttikankaan (laulu & kitara) luotsaama Kuhmalahden Nubialaiset saapuu Konnunsuon Juhlalatoon.

Lue lisää...

Litku Klemetti

Jyväskylästä tuleva Litku Klemetti tuntuu olevan nyt kaikkien huulilla, eikä ihme, sillä kyseessä on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista kotimaisista yhtyeistä. 

Lue lisää...

Paleface ja Huolestuneet Kansalaiset

Karri Miettinen alias Paleface, Kalpeanaama, Kalkkilaivan Kapteeni tai Palervo Kalsa on Suomenmaassa niin tunnettu rap-artisti, ettei hän paljon esittelyjä kaipaa.

Lue lisää...

Paleface ja Huolestuneet Kansalaiset