Uutiset

Syysklubia pukkaa Parikkalan Patsaspuistossa!

Kontufolk heräilee jälleen vuoden tauon jälkeen, tarjoten lauantaina 17.9. syysklubin Parikkalassa Veijo Rönkkösen Patsaspuiston uniikissa ympäristössä!

Lue lisää...

Julkaistu: 11.9.2016 20:13

Ukkosmaine laittaa ladon hytkymään!

JA päivitystä pukkaa! Meillehän saapuu hävyttömän kova bilebändi Ukkosmaine! Hymiö heart Tästä tuleekin mieleen yksi parhaita muistoja männä vuosilta. kun festarit oli jo pitkälle käynnissä ja ladon valoissa oli mystisiä kosketushäiriöitä. KUNNES Ukkosmaine nousi lavalle ja pisti yleisön tamppaamaan lattiaa niin urakalla, että lato hytkyi ja notkui, ja johan alkoi valot toimimaan! Tällä kertaa valot toimii jo, mutta kisakunto on testissä kun on niin hillitöntä joraamista tiedossa!

Lue lisää...

Julkaistu: 25.7.2015 16:08

Aamiaista Konnunsuon baarilla sunnuntaiaamuna

Sellastapa piti nyt vielä huuella, notta Konnunsuon baari tarjoaa aamiaista sunnuntaiaamuna klo 11.00 alkaen. Eli yön yli yöpyjät, aamupalan kautta uuteen päivään! Ja sisäpiirin tietoa sen verran että kaurapuuro on tehty kasvikermaan!

Lue lisää...

Julkaistu: 25.7.2015 15:26

Peitsamo peruttu

Saapuipa meille sellainen viesti, jotta Kari Peitsamo sairastanee, eikä pääse saapumaan paikalle. Meillä vielä paikkaavuus metsästyksen alla, infoamme tästä niin pian kuin tiedämme. 
Pahoittelemme tätä ohjelman muutosta.

Lue lisää...

Julkaistu: 25.7.2015 15:24