Tänksit ja pliisit

Maailmoja häpeilemättä syleilevä riemukiitollisuutemme kaikille tavalla tai toisella myötämielisyytensä ilmaisseille

Yksityiskohtaisemmat painokkaat kiitollisuuden osoituksemme haluamme vielä data-avaruuteen luodata tietyille yhteiskuntajärjestyksen tahoille:

Lappeenrannan Kaupunki, Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö, Taiteen Edistämiskeskus
ja Karjalan Kulttuurirahasto luovuttivat varoja käyttöömme. Huolella ja hartaudella käytimme ne tarkasti - parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan sitä tarkoitusta johon ne meille uskottiin

Tyynelä Tila toimii muutoinkin oikein maailmassa, vielä elonkorjuukiireiltä kerkesivät festareihin panostamaan, kunnioitus syvä. Samoten suunnittelutoimisto CloseToTheBorder.
Galleria HOI SIE! ansaitsee tulla mainituksi joka yhteydessä.
Ilmastointiasennus Partaselta on käytännön tukea saatu aina.
Maaseudun Sivistysliitto ITE kaakossa -hankkeineen, ansaitsee arvostuksemme, terveiset sinnekkin!
Saimaan Ammattikorkeakoulun kuvataidelinjalla on festarin emäalushautomoita ja jälleen korvaamattoman arvokas yhteistyötaho monessa mielessä.

Tienoon sanomalehdet viestivät kuulumisiamme auliisti, on se hyvä etton olemassa muutakin ku hesari ja nää lööppihöhlät. Paikallislehti Joutseno etenki tietty on erityisen ihana. Samoten Etelä-Karjalan radion kautta saimme sanaa leviämään, kiitosta!

Monimuotoista supporttia ja ymmärrystä on kohdattu, luotamme näiden pyrkimysten heijastuvan toimijoilleen takasin suotuisina ilmiöinä!. Auttavia yksittäisiä yksilöitä ei auta käydä luettelemaan kun heitä piisaa lähes loputtomasti. Meille, papereihin järjestäksi nimetyn Kontufolk ry:n väelle, hienointa mahdollista on nähdä näkemyksemme hyvästä meiningistä olevan näin laajalti jaettu

9.8.2013 15:57
Bookmark and Share