So it begins...

Kokoonnutaanko lammen ääreen ja ollaanko kivoja? No ollaanko! 

Heidi_Kirjavainen_02

Tästä se taas alkaa kansalaiset, med börjare. Kontufolk vuosimallia 2014 ja parempana kuin koskaan. Hulvattomassa taidespektaakkelissa elävää musiikkia, visuaalisesti taivasta hipovaa taidetta ja nähtävyyksiä koko rahalla.

Olemme voidelleet ilmatieteen laitoksen ja ilmojen herran jykevillä korruptiolahjoilla ja luvassa on siis lämmintä keliä koko viikonlopun ajaksi. Muistakaa siis ottaa vesipullo mukaan, sillä niitä pulloja voi täyttää vedellä alueelta löytyvillä vesipisteillä. Kokeneet festivaaliveteraanit ja linnunradan liftarit ottavat toki varustukseensa pyyhkeen, sillä alueen vieressä sijaitsee lampi, jossa voi käydä polskimassa.

Alueella ei ole lähettyvillä pankkiautomaattia, joten käteistä valuuttaa kannattaa ottaa myös mukaan. Tarjolla on ruokaa, käsitöitä ja aitoja Kontufolk-tuotteita jotka vaihtavat omistajaa käypään hintaan.

Tuttuu tapaan Konnunsuon baari tarjoilee aamiaista lauantaina kello 9:00 - 12:00.

Info-sivuillamme on koottuna muistilistaa tärkeimmistä seikoista ja lisäksi Kontufolkin sosiaalinen media auttaa facessa ja twitterissä mieltä askarruttavissa seikoissa parhaansa mukaan.

Pakatkaa reppuun reipasta mieltä, lähimmäisen rakkautta ja hyvää meinikiä <3 näillä pärjäämme kaikki kivassa ja ihanassa sovussa läpi kuuman ja riemukkaan viikonlopun.

Let's baila and Vamos!

25.7.2014 11:37
Bookmark and Share