Haluamme kertoa teille vielä jotain.

Koska asioiden kertaaminen on jokaisen mielestä ressaavaa ja turhaa humpuukia niin eiköhän me moiseen langeta.

Muutamia seikkoja joita tässä vaiheessa Kontufolkin it-simpanssin mielessä häärää.

Liput. Niitä saa vielä tänään netin kautta tuonne iltaan saakka. Kello 22:00 aikoihin lävähtänee lippulomake lomille ja pysynee siellä toistaiseksi määrittelemättömän ajan verran.
Torstaihin saakka lippuja saa ennakkomyyntipaikoista. Sen jälkeen festivaalien portilta.
Sen jälkeen joutaa olemaan ilman (taikka joutunee ootteleen vähä pitempiä aikoja).

Tähän liittyvänä seikkana myös lippujen maksaminen. Huomioikaa että pankkiviiveen vuoksi olisi kätevintä hoitaa maksu mahdollisimman hyvissä ajoin niin portilla asioiminen olisi sujuvaa ja tuottaisi jokaiselle osapuolelle mieluisan lopputuloksen.

Ilmaiseksi sisään laskemma lapset alta ja 12v, ja heille järjestettyä ohjelmaa on saatavilla lauantaina kello 12:00 - 15:00. Folk on!

Festivaalien selvitymisohjeet löytyvät info-svuiltamme. Näihin kannattanee vielä paneutua uudemman kerran kun festivaalien h-hetki lähestyy ja hekuma alkaa saavuttamaan lakipistettään. Uuuhh!
Vesipullojen lisäksi kannattaa myös mukaan ottaa hyvää meininkiä ja ylimääräinen ripaus lähimmäisenrakkautta <3
Myös käteisvarantoa kannattaa nostaa sillä lähin automaatti on aivan liian kaukana ja paikan päällä on erittäin houkuttelevia käsitöitä ja ruokia myynnissä. Ja kyllä, paikan päällä on baari. Baari! Siis rakkautta ja läjäpäin käteistä mukaan.

Kontufolk_12253

Tätä kirjoittaessa ilmatieteenlaitos lupailee 24-25 asteen aurinkoisia kelejä perjantaille ja lauantaille. Eli juuri sellaiset säät kuin tilasimmekin. Luvassa siis aurinkoa, hyvää meinikiä ja sopivassa määrin annosteltua iloa ja riemua koko festivaalikansalle.

Mikäli jokin asia kaivertaa mieltä, on yhteyden ottaminen suotavaa. Lisäksi meidät tavoittaa facebookissa, ja tapahtuman aikana on twitterimme seuraamisen arvoinen media.
Allekirjoittanut itse on päivystämässä @kontufolkin alaisuudessa koko tapahtuman ajan ja avustaa kykyjensä rajoissa mieltä askarruttavissa seikoissa.

Vielä muutama päivä ja sitten folkataan ku meduusat pellossa! 
...Eihä tuosa oo mittää järkiä.

23.7.2013 19:33
Bookmark and Share